الخميس، 1 ديسمبر، 2011

Villa Festen by BBVH Architects



BBVH Architects have sent us some exterior images of the Villa Festen they designed in The Hague, Netherlands.
.
Description from the architects:
The organization of the house and its position on the plot is aimed at the sun. The entrance, garage, bathrooms and storage rooms are all located at the north east side. The living room, dining room, bedrooms and the terraces are all located at the south side. A spacious garden on the sunny side is created by moving the house as much as possible to the north side of the plot. The living room has a glass façade with large sliding doors.

On the ground floor, the north corner has been saved in order to create a covered entrance and parking space. Also located on the ground floor are the living room, dining room and kitchen. The first floor has 4 bedrooms, 2 bathrooms, storage space and a terrace. The top floor has a studio and a large terrace overlooking the surroundings. A spiral staircase in a spacious vide connects the different floors.
The house has a dynamic volume by its terraces and cantilevering parts with a different character on all sides. The plinth and top floor are finished with white plaster. The volume of the first floor is cladded with a silver blue slate stone. The ceiling underneath the cantilevering first floor and some parts between the windows is finished with oiled western red cedar.
festen_211111_01 festen_211111_02 festen_211111_03 festen_211111_04 festen_211111_05 festen_211111_06 festen_211111_07 festen_211111_08 festen_211111_09
Visit the BBVH Architects website – here.
Photography by Luuk Kramer
.





ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق